Πως να διαγράφω το λογαριασμό μου στο Facebook;

Πως να διαγράφω το λογαριασμό μου στο Facebook;

Οι ανησυχίες για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων άλλα και άλλοι λόγοι κάνουν τους χρήστες του Facebook να αναζητούν τρόπο να αποχωρήσουν από την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Παλαιότερα ήταν σχεδόν αδύνατο να διαγράψει κανείς το λογαριασμό του, αλλά μετά από πολλά παράπονα των χρηστών η εταιρεία προχώρησε στην απλούστευση της διαδικασίας

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα της οριστικής διαγραφής του λογαριασμό , άλλα και τις προσωρινής απενεργοποιήσης, ώστε να μπορείτε να τον ξαναενεργοποιήσετε όποτε εσείς το αποφασίσετε.

Δείτε παρακάτω τα 4 άπλα βήματα για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας:

1. Πατήστε το μενού λογαριασμού  851580_142488495957208_1588909839_n πάνω δεξιά σε οποιαδήποτε σελίδα του Facebook

2. Πατήστε Ρυθμίσεις λογαριασμού

3. Πατήστε Ασφάλεια στην αριστερή στήλη

4. Πατήστε το σύνδεσμο Απενεργοποιήστε το λογαριασμό σας που βρίσκετε στο τέλος του πίνακα

Μόλις απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, θα εξαφανιστούν αμέσως από το Facebook τόσο το Χρονολόγιο σας όσο και όλες οι σχετικές πληροφορίες. Οι χρήστες του Facebook δεν θα μπορούν να σας αναζητήσουν, ούτε να δουν οποιαδήποτε από τις πληροφορίες σας. (Για να τον ενεργοποιήστε ξανά, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε ΕΔΩ)

Αν πάλι θέλετε να τον διαγράψετε οριστικά, ακολουθήστε της οδηγίες του Facebook που θα βρείτε ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Facebook, δεν θα μπορέσετε να τον ενεργοποιήσετε ξανά, ούτε να ανακτήσετε το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες του προφίλ σας